Marenthe Bontenbal-Mebius

Marenthe Bontenbal-Mebius

Praktijkhoudster
Oefentherapeut Cesar
Kinderoefentherapeut
SI-therapeut

In 2012 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut en sinds 2015 mag ik mijzelf ook kinderoefentherapeut noemen. De eerste helft van 2022 heb ik de post HBO sensorische informatieverwerking voor paramedici gevolgd. Ik mag mij nu dus ook SI-therapeut noemen.

Binnen de praktijk zal ik mij voornamelijk focussen op het behandelen van kinderen en de gang van zaken achter de schermen. Het behandelen van kinderen geeft mij veel voldoening. Het plezier dat de kinderen beleven in het "spelen van spelletjes", terwijl zij eigenlijk hard oefenen is mooi om te zien. Dat ze een stuk vrijer of handiger worden in het bewegen en dat ik dit ook terug hoor van ouders maakt mijn werk erg mooi.

Kwaliteitsregister: 49911455494K

Renske Willemse

Renske Willemse

Oefentherapeut Mensendieck
Kinderoefentherapeut

Ik ben 5 jaar werkzaam als oefentherapeut waarvan het laatste jaar ook als afgestudeerd kinderoefentherapeut. Mijn hobby's zijn spelletjes spelen, wandelen, met vrienden leuke dingen doen, klussen in huis en series kijken. Ik hoop jullie gauw in de praktijk in Nieuwerkerk te zien.

Kwaliteitsregister: 49102878393K

Lieke Olivier

Lieke Olivier

Oefentherapeut Cesar
Kinderoefentherapeut

Lieke is momenteel met zwangerschapsverlof. Zij zal naar verwachting in november weer werkzaam zijn. Mocht u vragen hebben, kunt u bij Marenthe of Renske terecht.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als oefentherapeut Cesar. Na wat tijd met volwassenen gewerkt te hebben, wilde ik mij graag specialiseren. In 2021 ben ik afgestudeerd kinderoefentherapeut. Zo kan ik naast volwassenen, ouderen en jongeren, ook kinderen helpen. Ik vind de variatie in het werken met verschillende leeftijden erg leuk. Het is elke dag weer uitdagend op welke manier ik de behandeling invul met oefeningen. Ik hou zelf veel van bewegen en sporten en vind het fijn om mijn enthousiasme hiervoor met anderen te delen. Met dat enthousiasme werk ik naar het behalen van de samen gevormde doelen.

Kwaliteitsregister: 49101955393K