Overname praktijk Karin Driessen

Hierbij willen wij, Karin en Marenthe, u op de hoogte stellen dat Marenthe per 1 januari 2021 de praktijk van Karin zal overnemen.

Marenthe is, zoals u vast wel weet, al een aantal jaren werkzaam binnen de praktijk en pakt deze kans met beide handen aan.

Marenthe: “Deze kans is voor mij een mooie stap om te groeien binnen het vak van (kinder)oefentherapeut en de zaken die er als praktijkhoudster bij komen. Een stap die ik met veel enthousiasme neem. Ik wil voor u het vertrouwde gezicht blijven en de goede kwaliteit van de zorg behouden.”

Bewegen doet men van jongs af aan en wij zien u graag vrij en onbezorgd bewegen, waar een goede motoriek aan ten grondslag ligt. Een mooie reden om bij de overname de praktijk een nieuwe naam te geven: Beweeg en Motoriek Oefentherapie.

Voor u als cliënt of andere relatie zal er weinig veranderen. De praktijkadressen en telefoonnummers blijven hetzelfde. Vanaf 1 januari 2021 kunt u de praktijk per mail bereiken via info@beweegenmotoriek.nl.

Karin: “Het stoppen met mijn praktijk is een keuze geweest waar ik goed over heb nagedacht. Kinderoefentherapie, de kinderen en hun ouders gaan mij aan het hart en dit zal ook in de toekomst niet veranderen. Belangrijk voor mij is het gevoel dat ik de praktijk in goede handen bij Marenthe achterlaat. Ik blijf in Leiden en omgeving betrokken bij het onderwijs en het begeleiden van kinderen. Het contact met Marenthe zal in de toekomst blijven bestaan.”

Wij blijven u als cliënt, ouder(s) van, arts, medewerkers van scholen etc. van harte van dienst. Op een goede samenwerking!